Home > Rally > BRC > BRC: Princen opent sterk in Roeselare

BRC: Princen opent sterk in Roeselare

Met de ConXion Omloop van Vlaanderen zijn we alweer toe aan de zevende rally van dit BRC kampioenschap. De strijd tussen Kris Princen en Vincent Verschueren is nog volop aan de gang. Hier in Roeselare lijkt dit opnieuw niet anders te zijn.

Princen schreef al alle drie de proeven op zijn naam. Hij neemt voorlopig een voorsprong van tien seconden op zijn voornaamste concurrent Vincent Verschueren.¬† Adrian Fern√©mont bezet momenteel de derde plaats. Wie ook sterk aan deze rally begonnen is, is Andy Lefevere, op een mooie zesde plaats met zijn Mitsubishi Lancer Evo 10. Patrick Snijers staat op zeven en neemt zo de leiding onder de Porsches. Paul Lietaer zit ondertussen op titelkoers bij de Historics. Hij bezet momenteel de zestiende plaats algemeen en is zo de eerste bij de ‘oudjes’. Gregoire Munster is momenteel de eerste onder de Juniors, met 21ste plaats leidt hij voorlopig voor Gilles Pick.

Vanavond volgen er nog twee proeven, waaronder de eigenzinnige zoning als afsluiter. Rond 21.45u zullen we dan weten wie als leider de nacht ingaat.

(foto:RallyandRaces.com)

You may also like
BRC TAC Rally: Verschueren loop extra uit tijdens derde lus
BRC TAC rally: Verschueren verdubbelt voorsprong in lus twee
BRC TAC-rally: Verschueren na eerste lus al op winstkoers
BRC: KAMV onthult hoopvol het programma van de 61ste ConXioN Omloop van Vlaanderen