Home > Circuit > In een notendop: GT

In een notendop: GT

  • McLaren – Het Britse merk heeft de rijdersnamen voor GT3 bekend gemaakt. Rob Bell, Marvin Kirchhöfer en Tom Gamble zijn de officiële rijders, Benjamin Goethe en Nicolai Kjaergaard zijn de Junior Pro en Aston Millar vervoegt de McLaren Academy Driver. 
  • ELMS – De ELMS opent volgende maand het seizoen in Barcelona en doet dat net als de F1 zonder de chicane op het einde van de omloop.
  • GT4 FFSA: Stéphane Lémeret keert terug naar het Franse CMR. De rijder-journalist zal opnieuw achter het stuur kruipen van de Alpine A110 GT4, samen met de jonge Fransman Corentin Tierce. Het seizoen begint met de Coupes de Pâques in Nogaro tijdens het weekend van 7 april. 
  • VLN – Twee Mercedes-AMG Performance Teams zijn ingeschreven voor de eerste races van de Nürburgring Endurance Series. Mercedes-AMG Team GetSpeed neemt vanaf NLS 2 deel met twee Mercedes-AMG GT3 in een speciale kleurstelling ter ere van het tienjarig bestaan van het raceteam. Met Adam Christodoulou, Maro Engel, Maximilian Götz, Jules Gounon, Daniel Juncadella en Fabian Schiller zullen alleen Mercedes-AMG Performance Drivers in de twee auto’s te zien zijn. Mercedes-AMG Team BILSTEIN vult de fabrieksauto aan met Philip Ellis, Raffaele Marciello en Luca Stolz. De
You may also like
GT World: de testdagen door de lens van Simone Nava
In een notendop: GT4, Pikes Peak en Le Mans
In een notendop: uithouding
GT4 European Series: Xwift Racing Events met Antoine Potty en Toyota