Belangrijk: commercieel en rechten

Auteursrechten teksten en foto’s

Wenst u foto’s van deze wedstrijd? Surf dan naar Autosportwereld.smugmug.com! Dat is de enige correcte manier om van onze foto’s gebruik te maken. 

Voor de integrale of gedeeltelijke reproductie in originele of aangepaste vorm van teksten en/of foto’s gepubliceerd op autosportwereld.be is voorafgaande, schriftelijke toestemming nodig van de uitgever Joost Custers (joost@autosportwereld.be).

Bij ongeoorloofd gebruik – al dan niet deels of volledig – van een tekst of foto wordt een vast tarief van 1000,00 euro buiten BTW aangerekend.

De helft van het bedrag gaat naar de auteur, de andere helft naar een goed doel, met name de Warmste Week. Autosportwereld.be wil op die manier het ongeoorloofd gebruik van woord en beeld aankaarten, doch wij zien dat niet als een bron van inkomsten.

Disclaimer

Autosportwereld.be/JODI kan niet worden verantwoordelijk worden gesteld voor (on)rechtstreekse schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het bezoeken van de website of niet in de mogelijkheid te zijn om toegang te krijgen tot de site.

Autosportwereld.be/JODI staat niet in voor (zet)fouten in de gepubliceerde informatie. Zowel de auteur noch Autosportwereld.be/JODI kan hiervoor onder geen enkel voorwaarde verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld worden.

De website van Autosportwereld.be bevat koppelingen naar websites van derden. Autosportwereld.be/JODI heeft geen zeggenschap of inspraak omtrent de inhoud van deze websites en de manier waarop deze gepresenteerd wordt. Daardoor kan Autosportwereld.be/JODI niet aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden voor de

Reclameregie:

JC-Communications BVBA (BE 0892.684.961)

Route de Becco 8, 4910 Theux – Belgium

+32 (0) 475 925 220
+32 (0) 86 455995
joost.custers@jc-communications.com