Home > #Hoofdnieuws > Total 24 Spa: Vanaf nu aftellen naar de 24 Uur van Spa

Total 24 Spa: Vanaf nu aftellen naar de 24 Uur van Spa

Over een week starten de eerste vrije trainingen voor de 70ste editie van de Total 24 Hours of Spa, de belangrijkste GT-race van het seizoen. Autosportwereld.be zal uitgebreid berichten over de race, niet alleen tijdens de wedstrijd zelf, ook vooraf. We belichten diverse facetten en staan uiteraard stil bij het feit de race in de Ardennen zijn 70ste editie viert. Vanaf begin volgende week zijn we live in Spa en we hopen dan ook dat u massaal de wedstrijd zal volgen. Vanaf vandaag steken we onze site dus extra in een uithoudingskleedje en samen met u hopen we op een Belgische zege in de klassieker van de Ardennen.

You may also like
Spa 24: Ferrari duikt als leider de nacht in
Spa 24: WRT Audi aan de leiding na 4 uur
Spa 24: korte regenbui gooit tussenstand overhoop
Spa 24: deze rijders nemen de start