Home > #Hoofdnieuws > Spa 24: Ferrari duikt als leider de nacht in

Spa 24: Ferrari duikt als leider de nacht in

Na zes uur racen is het Ferrari dat de leiding overgenomen heeft van de #37 Audi Sport Team WRT. Alessandro Pier Guidi gaat als leider de nacht in met de Iron Lynx Ferrari, voor Andrea Caldarelli (Orange 1 FFF Lamborghini) en Martin Tomczyk (Walkenhorst BMW).

Foto ©: GT World Challenge

Ondanks de weinige incidenten in de laatste uren, is de strijd in Spa er niet minder om geworden. Maar liefst zes verschillende constructeurs bestrijken de eerste zeven posities: Ferrari, Lamborghini, BMW, Audi, Porsche en Mercedes-AMG. Het Belgische WRT reed tot nu toe de perfecte race met de #37 (Frijns/Müller/Lind) en #32 (Vanthoor/Weerts/Van der Linde). Beide wagens blijven nog steeds in de top 10 ronddraaien en doen daarmee een goede zaak voor het kampioenschap, aangezien er na 6 uur racen al enkele punten worden uitgedeeld.

Tandy/Martin/Vanthoor vinden we iets verder terug in de KCMG Porsche, op P20. Naar verluidt zou hun wagen een probleem ondervinden met het tanksysteem, waardoor ze elke pitstop wat tijd verliezen. Ook het team van Ulysse De Pauw doet het nog steeds uitstekend, met teamgenoot Jean Pierre-Alexandre net buiten de top 20 in de CMR Bentley.

You may also like
Spa 24: WRT Audi aan de leiding na 4 uur
Spa 24: korte regenbui gooit tussenstand overhoop
Spa 24: deze rijders nemen de start
Spa 24: Marciello stormt naar de pole