Home > Circuit > In een notendop: WEC en DTM

In een notendop: WEC en DTM

  • Deze nacht werd Pietro Fittipaldi geopereerd aan een breuken aan beide benen. Zijn toestand is stabiel. Fittipaldi ging gisteren met de #10 Dragonspeed van de baan in de Raidillon tijdens de kwalificatie van de 6 Uur van Spa.
  • De twee Ginetta G60-LT-P1 van CEFC TRSM Racing rijden de 6 Uur van Spa niet. Het team heeft problemen met hun geldschieter. Welke consequenties dat heeft is nog niet helemaal duidelijk, maar nu kan de FIA het team in principe diskwalificeren voor de 24 Uur van Le Mans. Bovendien zou een team op de reservelijst al opgeroepen zijn om zich klaar te maken…
  • Gary Paffett (Mercedes) start op pole voor de eerste race van het DTM, later vandaag in Hockenheim. De Mercedes-rijder was sneller dan Marco Wittmann (BMW) en Timo Glock (BMW). René Rast, de titelverdediger, was de snelste man van Audi op een negende plaats.
You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM