Home > #Hoofdnieuws > DTM Nürburgring: Müller slaat terug

DTM Nürburgring: Müller slaat terug

Nico Müller (Audi Sport Team Abt) heeft vandaag terug een goede zaak gedaan in het kampioenschap door de tweede race op de Nürburgring te winnen. Na een teleurstellende zesde plaats gisteren sloeg de Zwitser vandaag sterk terug.

Een dubbele overwinning dit weekend zat er niet in voor de Nederlander Robin Frijns (Audi Sport Team Abt). Hoewel hij gisteren race 1 won en vandaag vanop de pole vertrok, kon de Maastrichtenaar het tempo van Müller niet volgen. René Rast (Audi Sport Team Rosberg) reed een eenzame race en eindigde derde.

Ferdinand Habsburg (Audi Team WRT) moest zijn tweede positie in de beginfase al meteen afgeven aan Müller en kon het tempo daarna niet aanhouden. Hij eindigde als zesde. Beste BMW-rijder was Sheldon Van der Linde van het Belgische team RBM, die net naast het podium eindigde.

Müller leidt nu met 18 punten voorsprong op Frijns en 47 punten op René Rast. De volgende race vindt plaats op Circuit Zolder, en dat in het weekend van 7 t.e.m. 9 oktober.

You may also like
Formula E: Van der Linde vervangt Frijns bij Cupra
FE Londen: teams en rijders zijn er klaar voor
FE New York: Nick Cassidy wint onder rode vlag na plotse regenbui
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters