Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT en DTM

In een notendop: ADAC GT en DTM

  • ADAC GT – Titelverdedigers Patrick Niederhauser en Kelvin Van der Linde (Rutronik Racing Audi) waren het snelst tijdens de eerste vrije training vanochtend op de Hockenheimring. Mirko Bortolotti (Audi Team WRT) reed de tweede tijd, voor Klaus Bachler in de Küs Team 75 Porsche. Dries Vanthoor – Charles Weerts (Audi Team WRT) reden de achtste tijd. De kwalificaties starten morgenvroeg om iets na negen om vier uur later het startsein te geven voor de eerste race. (Foto ©: ADAC GT Masters)

  • DTM – De Brit Jamie Green (Audi Sport Team Rosberg) reed de snelste tijd tijdens de eerste vrije training op de Nürburgring. Sheldon Van der Linde (BMW Team RBM) en Marco Wittmann volgden op twee en drie. Tijdens de tweede vrije training noteerde kampioenschapsleider Nico Müller (Audi Sport Team ABT) dan weer de snelste tijd, voor Jamie Green en Mike Rockenfeller (Audi Sport Team Phoenix). Om 10u40 morgenvoormiddag starten de kwalificaties voor de eerste race die om 13u30 van start gaat.
You may also like
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters
Ring 24: actie op zondag door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open
GT MASTERS: Jules Gounon naar ZVO Racing