Home > Circuit > Onduidelijkheid troef in tweede race van Porsche GT3 Cup Benelux

Onduidelijkheid troef in tweede race van Porsche GT3 Cup Benelux

De tweede race van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op Spa-Francorchamps werd een bizar kijkstuk. Eerst en vooral kregen de deelnemers maar zeven echte raceminuten, na een startincident. Het verwijderen van de wagens duurde goed 18 minuten, waardoor er weinig tijd meer overbleef om echt te racen, jammer voor deelnemers en publiek…

Toen de wagens dan toch weer vertrokken, was er heel wat onduidelijkheid over de finish, in een race die één ronde langer duurde dan voorzien. Valentin Hasse-Clot won bij de Fransen, Xavier Maassen in Benelux, maar al de rest is koffiedik kijken… Wij wachten op meer informatie van de de promotor, onder meer over de gezondheidstoestand van Jurgen Van Hover, die naar de medische antenne werd overgebracht.