Home > Circuit > Ye heerst. Defourny sluit testdag met 10de plaats

Ye heerst. Defourny sluit testdag met 10de plaats

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De Deen Christiaan Lundgaard mocht dan wel in de laatste namiddagsessie de besttijd laten noteren, bemoedigend genoeg voor de Nederlandse renstal MP Motorsport. Maar het was wel de Chinees Yifei Ye, voor Kaufmann Racing, die in de voormiddag al de snelste tijd van alle sessie gecombineerd, wist te zetten. Een tijd van 1:36.852 en daarmee zat hij op een andere planeet dan de overige rijders.

Ploeggenoot Richard Verschoor (1:37.066) en Christian Lundgaard (MP Motorsport, 1:37.086) kwamen het dichtst in de buurt.Onze landgenoot Max Defourny kon donderdag dan wel deftig aan de slag bij MP Motorsport en kwam met een 10de plaats “onder de mensen”. Maar er is zeker nog werk aan de winkel want een 1:37.680 is nog meer dan een halve seconde verwijderd van een competitief ritme op Hockenheim.

Het seizoen van de Formule Renault Eurocup begint in het weekend van 13-15 april op Paul Ricard in Frankrijk.

(foto: renault sport)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault