Home > Circuit > Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop

Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop

  • Ugo De Wilde finishte veertiende in de Formule Renault Eurocup. De race werd vroegtijdig geëindigd na een zware crash. Amaury Cordeel viel uit bij de start en finishte niet. Lorenzo Colombo won de race.
  • De Lamborghini Super Trofeo eindigde anticlimactisch voor Niels Lagrange en Anthony Lambert. De wagen vertrok vanaf de vijfde startplaats, en reed als zesde over de meet. De zege was voor de #3 Bonaldi Lambo. De broers Semoulin werden derde in de Lamborghini Cup.
  • In de Porsche GT2 won Perfetti ook de tweede race. Onze Luc Vanderfeesten reed als dertiende over de finish.

Foto © Jens Mommens

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Circuit: Super Trofeo Europa begint op circuit van Misano
Circuit: kalender Lamborghini Super Trofeo overhoopgehaald