Home > #Hoofdnieuws > Picariello en Vanthoor in 12 Uur van Sebring

Picariello en Vanthoor in 12 Uur van Sebring

Deze zaterdag om 10u40 lokale tijd begint de 12 Uur van Sebring, Amerika’s oudste sportwagen endurance race. 43 wagens komen aan de start van de tweede manche van het IMSA WeatherTech SportsCar Championship. 16 daarvan zijn prototypes, 9 zijn GT Le Mans en 18 GT Daytonas.

Op de startlijst staan twee Belgische namen. In de #29 Audi R8 LMS rijdt Alessio Picariello voor Montaplast by Land. Ook Laurens Vanthoor is van de partij voor het Porsche GT Team in de #912 Porsche 911 RSR.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede