Home > Circuit > Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault

Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault

Ugo De Wilde kent voorlopig een weekend om snel te vergeten. Hij kwalificeerde als zestiende en finishte dertiende in race 1. Morgen vertrekt hij vanaf P15. Net tijdens zijn thuisraces in Spa verliest Ugo broodnodige punten voor het kampioenschap. Hij is teleurgesteld, maar houdt de moed erin.

“Mijn weekend is niet goed begonnen. Tijdens de eerste kwalificatie heb ik een fout gemaakt en tijdens de tweede was de strategie verkeerd en strooide de rode vlag roet in het eten. Ik heb geprobeerd om tijdens de eerste race toch wat plaatsen goed te maken, maar het was heel moeilijk om in te halen. Morgen in de regen hoop ik iets beter te doen. Ik ga risico’s nemen, want dit weekend is voorlopig ondermaats. Ik heb punten nodig om in het kampioenschap een top 5-plaats te behalen… Toch blijf ik positief!”

De zege in race 1 was voor Oscar Plastri. Amaury Cordeel eindigde net na Ugo op de veertiende plaats. Race 2 start zaterdag om 10u50.

Foto © Facebook Ugo De Wilde

You may also like
In een notendop: FFSA GT – GT World – ELMS
ELMS Le Castellet: Mühlner Motorsport blikt vooruit op het weekend
ELMS Le Castellet: 42 wagens beginnen dit weekend aan hun seizoen
In een notendop: FFSA GT4, ADAC GT, DTM Trophy, Alpine Europa Cup, 24H Series