Home > Rally > Divers > Al-Attiyah en Overdrive winnen Baja Aragon

Al-Attiyah en Overdrive winnen Baja Aragon

Terwijl Peugeot aan de andere kant van de planeet de winst binnenhaalden in de bij ons minder bekende Silk Way Rally 2017, hadden de protagonisten van het FIA Cross-Country kampioenschap afgelopen weekend afspraak in de Spaanse Baja, in de provincie Aragon. Niemand minder dan Mikko Hirvonen, samen met Andreas Schulz op de Mini All4 Racing, had goede papieren om de zege op te strijken maar na de laatste proef was het uiteindelijk Nasser Al-Attiyah, bijgestaan door Matthieu Baumel op de Toyota Hilux van Overdrive Racing, die de wedstrijd wonnen! De Qatari ging voor aan de Argentijn Orlando Terranova (Mini All Racing) en Hirvonen eindigde tenslotte op de derde positie. Ook de 4de plaats, met ‘Nani’ Roma en Alex Haro, was voor een Hilux die klaargestoomd was in de ateliers van Overdrive in Hoei.

You may also like
Dakar: leider de Villiers verliest uren, Al-Attiyah nieuwe leider
Dakar 2019: de Belgen – deel 2: Auto en Buggy
Colsoul verdedigt WK leidersplaats in Baja Aragon
Zege voor Tom Colsoul in Baja Dubai