Home > #Hoofdnieuws > Podium en dagje F1 voor Max Defourny

Podium en dagje F1 voor Max Defourny

Pas afgelopen week, bij de opener van het NEC Formule Renault 2.0 seizoen in Monza, scoorde Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) zijn allereerste zege. En hij zette de positieve lijn door binnen de afspraak voor de Eurocup deze zondag op de Hungaroring met een klinkende dubbelzege. In de ochtend haalde de Fransman het van Will Palmer (R-ace GP) en Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing). In de namiddag herhaalde hij dat exploot met een zege voor Robert Shwartzman (R-ace GP) en onze landgenoot Max Defourny (R-ace GP).

Defourny liet zich opnieuw opvallen met zijn aanvalsdrang en zijn inhaalmaneuvers op de Hungaroring. Hij bezet een voorlopige 5de positie in de rangschikking en dat is belangrijk want de eerste zes geklasseerden spenderen tijdens de GP van Hongarije een dag met het Renault F1 team!

Tussenstand (officieus): 1. Will Palmer (R-ace GP) 174, 2. Robert Shwartzman (R-ace GP) 169, 3. Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) 152, 4. Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) 114, 5. Max Defourny (R-ace GP) 105, 6. Daniel Ticktum (Arden Motorsport) 70,…

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault