Home > Circuit > In een notendop: FIA EK F3, Euroformula, GT Open

In een notendop: FIA EK F3, Euroformula, GT Open

  • Lando Norris was vanmiddag de beste in race2 van het FIA EK F3 op de Norisring. Hij scoorde er zijn derde overwinning van het seizoen. De Brit won voor Jake Hughes (Hitech Grand Prix) en Maximilian Günther (Prema Powerteam). In race3 werd het een eerste overwinning voor een rijder uit India. De 18-jarige Jehan Daruvala (Carlin), een protégé van Force India Formula 1 team, won voor publiekslieveling Maximilian Günther (Prema Powerteam) en Lando Norris (Carlin). Günther blijft aan de leiding van de tussenstand in het FIA Formula 3 European Championship.
    Tussenstand: 1.Günther 236, 2. Eriksson 202, 3. Norris 198, 4. Ilott 166, 5. Daruvala 106,…
  • De Brit Harrison Scott won race2 van de EuroFormula Open op de Hungaroring. Hij eindigde voor Nikita Troitskiy, die zich manifesteert als belangrijkste rivaal voor de titel. Gisteren was de winst voor de Italiaan Vivacqua. Tritsky eindigde toen derde en Scott slechts 9de. Troitsky heeft ondertussen wel al 68 punten achterstand op de Brit
    Tussenstand Euroformula: 1. Scott 179 punten; 2. Troitskiy 111; 3. Vaidyanathan 93; 4. Vivacqua 81; 5. Fiffje 67; 6. De Francesco 57; …
  • Fran Rueda en Victor Bouveng hebben in de BMW M6 GT3 van Team Teo Martín op de Hungaroring hun tweede GT Open-race van het seizoen gewonnen.

(foto Daruvala: fia F3 Media)

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron