Home > #Hoofdnieuws > Gilles Magnus souverein in Challenge Monoplace V de V

Gilles Magnus souverein in Challenge Monoplace V de V

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Nu de start van het Formule Renault NEC kampioenschap werd verschoven naar juli, vatte onze landgenoot Gilles Magnus zijn seizoen aan in de Franse Challenge Monoplace V de V. Deze Franse serie groepeert diverse formulewagens (Formule Renault 2.0 van 2009 tot 2014, Formula X, Formule BMW, Formula Abarth). Op een broeiend heet circuit Paul Ricard werden er dit weekend drie races gehouden. Gilles Magnus (R-ace GP) maakte hier een jaar geleden zijn debuut in de éénzitters en vierde zijn terugkeer met een dubbele overwinning (in races 1 en 2). In race 1 was hij poleman Logan Sargeant te snel af waarna hij de race domineerde (ondanks een safety car periode), in de tweede race herhaalde hij dat exploot. Sargeant kon uiteindelijk de winst grijpen in de derde en laatste race. Gilles Magnus kon in die race de start niet nemen na een technisch probleem bij aanvang van de formatieronde.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De eindejaarsvragen: Gilles Magnus
Wat brengt 2018 voor DVB RACING?
Ook drama voor Gilles Magnus
Met zes voor de titel in NEC