Home > #Hoofdnieuws > Wat brengt 2018 voor DVB RACING?

Wat brengt 2018 voor DVB RACING?

DVB RACING, het team dat afgelopen seizoen de 24 Uur van Zolder won en de titel behaalde in de Porsche GT3 Cup Benelux, heeft stevige plannen in 2018. In de ateliers in Willebroek worden ondertussen de eerste Ford Fiesta verwacht, voor de nagelnieuwe Ford Fiesta Sprint Cup Belgium, maar ook de andere raceactiviteiten blijven erg belangrijk.

Zo komt DVB RACING met maar liefst twee open topwagens naar de Belcar en daarnaast zet het team ook drie wagens in de Supercar Challenge in. Maar dat is nog niet alles, want in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en in de European GT4 series zullen ook bolides van het team starten.

Voor het Belcar seizoen zijn de namen reeds bekend: Hans Thiers zal samen met Jeffrey van Hooydonk en Gilles Magnus één van de auto’s bemannen en Frank Thiers, krijgt in de andere wagen ook twee snelle en ervaren piloten naast zich. Voor de Supercar Challenge en de Porsche GT3 Cup zijn de namen ook bekend en die worden later bekend gemaakt.

Wat de European GT4 series betreft, hier zijn nog verschillende onderhandelingen aan de gang en een van de mogelijke kandidaten is de jonge en talentvolle Gilles Magnus.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede