Home > #Hoofdnieuws > Met zes voor de titel in NEC

Met zes voor de titel in NEC

Op Hockenheim zien we dit weekend de afsluiter voor de Formula Renault 2.0 NEC (Northern European Cup) voor 2017.

Zes rijders strijden om het kampioenschap. Het R-Ace GP duo Gilles Magnus en Michael Benyahia voeren de tussenstand aan. Op de vorige afspraak in Spa nam Magnus het voortouw maar een regelmatig scorende Benyahia blijft een ernstige bedreiging in de titelstrijd. Maar ook Bartek Mirecki (BM Racing Team) en Théo Coicaud (R-Ace GP) kunnen nog aanspraak maken op de grootste beker en zelfs Gabriel Aubry (Tech1) die dit seizoen zijn zinnen zette op de Europese titel, en Charles Milesi (R-Ace) hebben nog een rekenkundige kans om de NEC-titel te halen.

De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 7 oktober, om 09u30 en 17u00.

(foto: NEC/G.Eyckmans)

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
De eindejaarsvragen: Gilles Magnus
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop