Home > #Hoofdnieuws > Max Defourny topt collectieve tests in Silverstone

Max Defourny topt collectieve tests in Silverstone

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In Silverstone was de regen op het rendez-vous voor de collectieve tests van de Formule Renault EurocupOnze landgenoot Max Defourny (R-ace GP) sloot de beide sessies af met een beste tijd. Hij ging in de ochtend voor aan teamgenoot en klassementsleider Will Palmer (R-ace GP)en aan Robert Shwartzman (R-ace GP). Renault Sport Academy rijder Max Fewtrell (Tech 1 Racing) was de beste rookie. In de namiddag droogde de baan op en Will Palmer nam dadelijk de kop van de tijdstabel. Maar Max Defourny legde de zaken snel in hun definitieve plooi met een nieuwe besttijd, deze keer voor Henrique Chaves, Alex Peroni (Fortec Motorsports), Robert Shwartzman en Max Fewtrell, de snelste rookie.
“Een positieve dag. Zo starten we weer vol goede moed na een toch wel teleurstellend weekend in Monza. Het is aan ons om geconcentreerd te blijven en ons te focussen op onze eigen prestaties. We moeten verder blijven werken om de pole te kunen veroveren. Vooropig ziet het ernaar uit dat het zal blijven regenen maar voor mij blijft het gelijk. Ik pas me aan aan de weersomstandigheden.”

(foto: renault sport)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault