Home > #Hoofdnieuws > Dagje bij Renault F1 in Enstone voor winnaar van NEC Formula Renault 2.0

Dagje bij Renault F1 in Enstone voor winnaar van NEC Formula Renault 2.0

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De winnaar van de Formula Renault Northern European Cup krijgt een uniek aanbod van het Renault Sport Formula 1 Team. Hij zal uitgenodigd worden voor een dag in de fabriek van het Renault Sport Formula 1 team in Enstone. Daar zal hij een sessie krijgen op de simulator, een debrief met de F1 ingenieurs en een fysieke test met het trainingsteam van de F1. Met deze dag zal de NEC winnaar een inzicht krijgen van hoe het er aan toegaat in een topteam binnen de autosport. Alles zal begeleid worden door de Renault Sport Academy en het Renault Sport Formula One ingenieursteam.

Het Formula Renault NEC seizoen start in Monza, in het weekend van 23-25 juni. Het NEC veld zal aangevuld worden met meerdere deelneemrs uit de Formula Renault Eurocup. Andere afspraken op de kalender zijn Assen, Nürburgring, Spa-Francorchamps en Hockenheim.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault