Home > Rally > Divers > Overdrive heerst in Abu Dhabi…maar Peugeot wint!

Overdrive heerst in Abu Dhabi…maar Peugeot wint!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Abu Dhabi Desert Classic liep van vorig weekend tot donderdag. De wedstrijd zag een complete dominantie van het Belgische Overdrive, van Jean-Marc Fortin. De Toyota HiLux van Nasser Al-Attiyah en Mathieu Baumel reed tot de aanvang van de laatste etappe op donderdag een voorsprong van liefst 1u46′ bij elkaar tegenover de Peugeot 3008 DKR van Khalid Al-Quassimi. Maar Al-Attiyah ging in de fout, rolde de wagen verscheidene malen en moest opgeven. Gevolg: de Peugeot van Al-Quassimi erfde de leidng en won met zeven minuten voorsprong op de Ford F-150 van een andere oude bekende uit het WRC: Martin Prokop.

De volgende manche van de FIA World Cup for Cross Country Rallies wordt verreden van 17-22 april met de Qatar Cross Country Rally.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Dakar: leider de Villiers verliest uren, Al-Attiyah nieuwe leider
Dakar 2019: de Belgen – deel 2: Auto en Buggy
Silk Way Rally voor Al-Rahji
Nu weer pech voor Serradori

Leave a Reply