Home > #Hoofdnieuws > Neuville op voorlopig podium

Neuville op voorlopig podium

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Twee proeven ver zijn we op deze vrijdagvoormiddag in Corsica. En de tussenstand respecteert de logica van de klassementsproeven, respectievelijk de weg van Pietrosella naar Albitreccia (31 km) en van Plage Liamone naar Sarrola-Carcopina (29 km). En tweemaal liet Kris Meeke (Citroen) de beste tijd noteren, voor de M-Sport Fiesta van Ogier en voor onze landgenoot Thierry Neuville (Hyundai). De verschillen tussen Meeke en Ogier zijn miniem: Meeke haalt 8.9 seconden voorsprong uit de strijd. Neuville ligt iets verder terug, op 17.2 seconden.

“We liggen nu derde”, liet Neuville weten bij de regroup. “Dat is op zich niet slecht. Er blijft een kleine kloof die we moeten overbruggen en daar moeten we wat werk verzetten aan de wagen. Het gaat allemaal om vertrouwen en afstellingen. Als de wagen het gevoel geeft dat je hard kan gaan en kan pushen, zonder fouten te maken, dan is dat goed. Daar zijn we nog niet helemaal, maar het scheelt niet veel.”

Deze namiddag worden beide proeven nogmaals verreden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender

Leave a Reply