Home > Rally > Divers > Silk Way Rally voor Al-Rahji

Silk Way Rally voor Al-Rahji

In de Silk Way Rally werd het uiteindelijk de Saoudi Yazeed Al-Rahji die in de Mini John Cooper Workshop de zege veilig stelde.

Al-Rahji, bijgestaan door de Duitser Timo Gottschalk, hield het hoofd koel in de afsluitende etappe naar de finish in Moskou. De Brit Harry Hunt, op een Peugeot DKR, won deze afsluitende etappe maar Al-Rahji hield een uur en acht minuten voorsprong op Nasser Al-Attiyah, die de Overdrive Racing Toyota Hilux nog op de tweede plaats zette.

Derde werd alsnog Mathieu Serradori, samen met onze landgenoot Fabian Lurquin op de MCN Buggy. Een mooie troostprijs na de problemen eerder deze week, ook al finishen ze meer dan 5 uur achter de winnaar.

(Foto: silkwayrally.com)

You may also like
Silk Way Rally: Nasser Al-Attiyah met recordzege
Silk Way Rally: Al-Attiyah in het zicht van de eindzege
Silk Way Rally: Al-Attiyah met zeven op zeven
Silk Way Rally: Al-Attiyah met een gelukje