Home > Rally > Divers > Nu weer pech voor Serradori

Nu weer pech voor Serradori

Met de zesde etappe in de Silk Way Rally is de route naar Moskou nu definitief ingezet. De deelnemers reden van Volgograd naar Lipetsk. Serradori op de MCN Buggy, tweede in de stand, kwam al snel in de problemen op het 479 km lange traject.

Serradori, met aan zijn zijde de Belg Fabian Lurquin, passeerde het eerste controlepunt met 40 minuten aan tijdsverlies. Nadien stond hij lang stil op het parcours maar werd uiteindelijk door een andere deelnemer, de Toyota van Piana, naar de finish gesleept. Maar de hoop op een goede prestatie lijkt verloren.

Nasser Al Attiyah schreef deze zesde etappe op zijn naam in de Silk Way Rally. Het brengt de Qatarees op de tweede plaats van het klassement, achter de Saoudi Yazeed Alrajhi.

(Foto: silkwayrally.com)

You may also like
Silk Way Rally voor Al-Rahji
Fabian Lurquin, een Belg leidt Silk Way Rally!
Vasilyev pakt zege in Baja Aragon
Prokop beste in proloog Baja Aragon