Home > Circuit > Ward Sluys met M4 Silhouette in Supercar Challenge

Ward Sluys met M4 Silhouette in Supercar Challenge

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Dit jaar vernieuwt de Supercar Challenge, met een nieuwe indeling in enerzijds Cup Gt-wagens en toerwagens en en anderzijds een kampioenschap voorbehouden aan zwaardere GT’s en prototypes, behoorlijk zijn filosofie. Het 17de seizoen van de Supercar Challenge begint tijdens het paasweekend op Circuitpark Zandvoort, met ook bezoeken aan Spa en Circuit Zolder later tijdens het seizoen. Een Belg heeft zijn plannen voor de serie al bekend gemaakt, met name Ward Sluys. De Aalstenaar deelt dit seizoen een BMW M4 Silhouette van JR Motorsport met de Nederlander Bas Schouten.

“We komen uiteraard uit in het kampioenschap voor de Cup Gt-wagens en toerwagens, waar we toch wel enige ambitie koesteren”, aldus Sluys. “Maar daarnaast rijd ik ook enkele races van de uithoudingsserie van Creventic en wie weet voeg ik daar nog enkele races van de Belcar aan toe. Details van mijn kalender volgen zeker nog.”

Het duo zette de ambities kracht bij, met een knappe tweede plaats in de afsluitende race van het Nederlandse Winterkampioenschap op Zandvoort dit weekend. Winst was er voor de Nederlanders Cor Euser en Henk Thuis in Pumaxs RT, terwijl de titel na vier races naar Dennis de Borst en Pim van Riet in een SEAT Leon TCR ging.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/17022501_1431315590273714_7005209842800268332_n.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Moeilijk weekend voor Ward Sluys in Gamma Race Day
Ward Sluys en Bas Schouten op pole in Supercar Challenge
DVB RACING op vier fronten actief!
Spa 400 eerste grote meeting in Spa

Leave a Reply