Home > #Hoofdnieuws > Derdaele verdedigt titel in Porsche Cup

Derdaele verdedigt titel in Porsche Cup

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Livery-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Livery-2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kampioen Dylan Derdaele zal in de Porsche GT3 Cup Benelux zijn titel verdedigen. De Limburger doet dat uiteraard in één van de bolides van Belgium Racing, het team van vader Patric Derdaele. Het Limburgse team zal ook met een nieuw gezicht de arena betreden. De 21-jarige Hasselaar Glenn Van Parijs zal na een carrière van zes jaar karting uiteindelijk de overstap maken richting autosport.

Dylan Derdaele: “We zijn fier dat we nu reeds de nieuwe livery van onze wagens kunnen onthullen. Dat wil zeggen dat we onze huiswerk inzake de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux af hebben. Ik zal mijn titel verdedigen in de Pro Klasse of het algemeen kampioenschap , terwijl we met Glenn Van Parijs een jonge wolf mogen verwelkomen die in de AM-Klasse zal aantreden. Ikzelf zal uiteraard mijn titel met hand en tand verdedigen, terwijl ook Glenn hopelijk een hartig woordje kan meepraten. We gaan nu alles in het werk stellen om Glenn op bedrijfstemperatuur te krijgen en we zullen ter voorbereiding reeds van start gaan in enkele andere races, waaronder mogelijk Belcar, BGDC en VW Fun Cup”.

Glenn Van Parijs is een bekende sportman in Limburg: “Ik heb naast de karting ook voetbal gespeeld op nationaal niveau, maar de beide knieën zijn kapot en dus zoek ik andere uitdagingen. De Porsche GT3 Cup Challenge Benelux is een fantastische formule met snelle en vooral identieke wagens. De piloot en het team moeten het verschil maken met de concurrentie. En net daarom ben ik bij Belgium Racing gaan aankloppen. De resultaten van de twee voorbije jaren in de Cup en de vier zeges op rij in de 24 Hours of Zolder zijn geen toevalstreffers. Belgium Racing is een topteam met steeds goede piloten en toplui die je goed begeleiden inzake data en andere info.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede

Leave a Reply