Home > Circuit > Vanthoor ook in Pirelli World Challenge

Vanthoor ook in Pirelli World Challenge

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het Amerikaanse avontuur van Laurens Vanthoor met Porsche Motorsport krijgt nog een verlengstuk. De Limburger zal ook twee wedstrijden rijden van de Pirelli World Challenge, in de categorie SprintX. Dat nieuws werd door Global Motorsports GroupĀ bekend gemaakt. Vanthoor komt uit in een Porsche 911 GT3 R op de Virginia International Raceway (28-30/04) en inĀ  Mosport, Canada (19-21/05). De voormalige meervoudige Blancpain-kampioen deelt de 911 met James Sofronas, de eigenaar van het team.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/vanthoor.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede

Leave a Reply