Home > #Hoofdnieuws > Dankjewel Veronique

Dankjewel Veronique

Veronique Hostens, co-rijdster van Vincent Verschueren, heeft gisterenavond op haar facebook pagina laten weten een punt achter haar rallycarrière te zetten. Het nieuws komt eerder onverwacht, maar Veronique wil meer tijd vrij maken voor haar kinderen en voor haar zaak en dat is natuurlijk te begrijpen.

Met spijt in het hart heb ik de beslissing genomen om een punt te zetten achter mijn carrière als copilote. Ik heb vijf jaar lang een geweldige kans gekregen als navigatrice van Vincent Verschueren. In 2013 maakte ik voor de fun mijn rallydebuut aan de zijde van Pieter Tsjoen en de daaropvolgende seizoenen kreeg ik een geweldige kans van GoDrive om Vincent Verschueren te navigeren in het Belgisch kampioenschap. Met als bekroning die fantastische Belgische titel vorig jaar,” aldus Veronique.

Maar, op dit niveau presteren in de rallysport vergt erg veel tijd. Ik ben in de eerste plaats de mama van twee schatten van kinderen, een zoon en een dochter. Ik moet er vooral voor hen zijn en dit jaar had ik het gevoel dat ik hen misschien niet de aandacht kon geven die ze verdienen door mijn rallyprogramma. Bovendien heb ik een zaak in de modewereld en het rallyseizoen is heel moeilijk te combineren met die job. Ik wil er vanaf nu meer zijn voor mijn kinderen en wil me terug volledig toeleggen op mijn werk. Natuurlijk ben ik Gaby Goudezeune, Vincent Verschueren en het volledige team van Godrive, de sponsors en onze fans enorm dankbaar voor het vertrouwen en de fantastische momenten die we samen beleefd hebben,” besluit Veronique.

Veronique, vanwege de voltallige Autosportwereld en RallyandRaces crew, van harte bedankt voor wat je voor de Belgische rallysport betekende. Veel succes met je zaak en geef die kids een dikke knuffel!

You may also like
BRC TAC Rally: Verschueren loop extra uit tijdens derde lus
BRC TAC rally: Verschueren verdubbelt voorsprong in lus twee
BRC TAC-rally: Verschueren na eerste lus al op winstkoers
Wat doet Vincent Verschueren in corona-tijden?