Home > Rally > Divers > Przygonski-Colsoul winnen proloog in Polen

Przygonski-Colsoul winnen proloog in Polen

Jakub Przygonski (Mini John Cooper Works Rally), met naast zich onze landgenoot Tom Colsoul, won de eerste proef van de Poolse Baja, een wedstrijd voor de FIA World Cup. De korte proef was belangrijk voor de startposities op de eerste volledige rallydag op zaterdag.

De thuisrijder was sneller dan uitdagers Martin Prokop (Ford Raptor RS Cross Country) en Vladimir Vasiliev (Toyota Hilux Overdrive). De vedette is er Krzysztof Holowczyc (Mini John Cooper Works Rally), die een eenmalige comeback maakt op de Mini John Works Cooper. Holowczyc zal op zaterdag ook als eerste de baan opgaan op de openingsproeven die worden afgewerkt op het militaire domein van Drawsko Pomorskie.

Przygonski en Colsoul verkozen om achter Holowczyc als tweede van start te gaan, voor Martin Prokop-Jan Tomanek (Ford Raptor RS) en Vladimir Vasiliev-Konstantin Zhilcov (Overdrive Toyota Hilux).

foto: bajapoland.eu

You may also like
FIA Cross-Country: Ten Brinke en Colsoul pakken laatste ritzege in Kazachstan
FIA Cross-Country: opgave voor Tom Colsoul
FIA Cross-Country: Silk Way Rally onthult parcours
FIA Cross-Country: Colsoul vecht voor tweede plaats in Kazachstan