Home > Circuit > Succesvolle DTM test voor Zanardi

Succesvolle DTM test voor Zanardi

Alessandro Zanardi werkte in een tweedaagse test op Vallelunga de voorbereidingen af voor zijn optreden in de DTM in de race op Misano. He betrof vooral technische wijzigingen aan de BMW M4 DTM, die volgens het team allemaal “succesvol” waren.

Alessandro Zanardi zal eenmalig in de DTM starten in de Italiaanse manche op Misano. Hij legde 294 rondes af aan het stuur van de BMW M4 DTM, die voor hem speciaal werd aangepast. De bedoeling van de test was om de aanpassingen, vooral in de cockpit, zo goed mogelijk in overeenstemming te brengen met het rijgedrag van de BMW M4 DTM. Zanardi en het team lieten zich positief uit over de test.

(foto: bmw media)

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM