Home > Circuit > In een notendop: Formule Renault Eurocup

In een notendop: Formule Renault Eurocup

Het werd het weekend van R-ace in de wedstrijden voor de Formule Reanult Eurocup op Spielberg in Oostenrijk, met zeges voor Max Fewtrell en Victor Martins.

Max Fewtrell speelde in race 1 het voordeel van zijn pole uit en won een race die werd afgebroken onder safety car nadat de laatste tien minuten van race er een wolkbreuk inzette boven de Red Bull Ring.
Victor Martins haalde voor R-Ace zijn eerste zege binnen in de Formule Renault Eurocup in de tweede wedstrijd van hun raceweekend. Hij won voor Max Fewtrell (R-ace GP) en Christian Lundgaard (MP Motorsport). Martins werd zo de zevende verschillende winnaar van dit seizoen.

In het kampioenschap blijft de leiding in handen van de Chinees Yife Ye (122 punten) voor Lundgaard (115) en Fewtrell (106)

(foto: renault-sport)