Home > Circuit > In een notendop: Formule Renault – GP3

In een notendop: Formule Renault – GP3

  • De 18-jarige Duitser Jannes Fittje, zal vanaf het weekend in Budapest (volgende week) het Jenzer GP3 team vervoegen. Fitje was eerder actief in de Euroformula Open. Hij zal er dus team vormen met Juan Manuel Correa en Tatiana Calderon. Fittje vervangt er die andere Duitser, David Beckmann, die een stop zette achter de samenwerking met Jenzer. Beckmann haalde als beste klassering een 8ste plaats in Oostenrijk.
  • De Franse rooki Victor Martins, afkomstig uit de F4, haalde in Spielberg zijn eerste pole in de Formule Renault Eurocup. Hij start straks vanop de eerste plaats in race1. Max Fewtrell (R-Ace) haalde de pole voor de tweede race, die zondag verreden wordt. Hij start voor de Richard Verschoor (Kaufmann). Voor Fewtrell is het zijn vierde pole van het seizoen. Max Defourny wordt in Oostenrijk bij MP Motorsport vervangen door Jarno Opmeer.

 

(foto: renault-sport)

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault