Home > #Hoofdnieuws > Patrese met Depailler Junior in Total 24 Hours of Spa

Patrese met Depailler Junior in Total 24 Hours of Spa

Riccardo Patrese heeft in Spa dus wel degelijk kennis gemaakt met de Honda NSX GT3, nadat hij eerder al een shakedown nabij Milaan deed. De vicewereldkampioen F1 van 1992 en winnaar van zes F1-wedstrijden, voelt de Japanse GT3 ook morgen, woensdag aan de tand, dat wist autosportwereld.be bij Honda op te tekenen.

Foto: © BMW UK

Naast Riccardo Patrese zet Honda Castrol Racing, hoogst waarschijnlijk ook de Fransman Loïc Depailler in, de zoon van de ex-F1-rijder Patrick Depailler. Loïc Depailler heeft meerdere seizoenen in de eenzitters gereden en is nu één van de journalisten bij Top Gear France en blijft ondertussen ook actief in autosport, onder meer volgend weekend tijdens Le Mans Classic waar hij met de Renault A442 van zijn vader zal rijden.

De deelname van beide rijders wordt over afzienbare tijd officieel gemaakt, tenzij de testen niet de gewenste richting uitgaan.

Andere ex-F1-rijders in Spa zijn Bernd Schneider, Vitaly Petrov, Markus Winkelhock, Rubens Barrichello en Giancarlo Fisichella.

You may also like
Daytona 24: welke lessen trekken de constructeurs na de eerste race van het nieuwe tijdperk?
Spa 24: Ferrari duikt als leider de nacht in
Spa 24: WRT Audi aan de leiding na 4 uur
Spa 24: korte regenbui gooit tussenstand overhoop