Home > Circuit > Lieb, Baguette en mogelijk Patrese in Spa!

Lieb, Baguette en mogelijk Patrese in Spa!

Tijdens de testdag van de Total 24 Hours of Spa viel er uiteraard ook links en rechts interessant nieuws te rapen. Zo stelde Honda een deel van zijn team voor.

De Honda NSX GT3 zagen we nog niet eerder in de Blancpain GT Series, maar zoals we al aankondigden zal er wel één exemplaar tijdens de 24 Hours of Spa te zien zijn, onder Castrol Honda Racing, met de steun van JAS Motorsport in de categorie Pro-Am. De professionele rijders zijn Bertrand Baguette en de Argentijnse WTCR-rijder Esteban Guerrieri. De naam van niemand minder dan Riccardo Patrese doet de ronde voor een van de beide overblijvende zitjes. De ex-vicewereldkampioen F1 is door zijn leeftijd een ‘bronze driver’.

Marc Lieb zien we dan weer in een Porsche 911 GT3 R van Black Swan Racing. Hij doet het met Jeroen Bleekemolen, naast de Amerikaanse amateurs Tim Pappas en Marc Miller.

Dominik Naumann vervangt dan weer Alex Brundle in de Aston Martin van R Motorsport, aan de zijde van onder meer Maxime Martin.

Olivier Pla zit dan weer in de McLaren 650S GT3 van Garage 59 met Côme Ledogar, Ben Barnicoat en Andrew Watson.

In de Lamborghini Huracan GT3 van Target Racing vervoegt onze landgenoot Bernard Delhez het drietal Stefano Costantini, Alberto di Folco en Sylvain Debs.

You may also like
Spa 24: Ferrari duikt als leider de nacht in
Spa 24: WRT Audi aan de leiding na 4 uur
Spa 24: korte regenbui gooit tussenstand overhoop
Spa 24: deze rijders nemen de start