Home > Circuit > Stuart White pakt zege in derde race F4 in Spa

Stuart White pakt zege in derde race F4 in Spa

De zonnige derde race van de F4 in Spa-Francorchamps draaide uit op een zege voor Stuart White. Na een safety carperiode die meer dan de helft van de race in beslag nam, klom de Zuid-Afrikaan van de vijfde naar de eerste plaats. Polesitter Caio Collet werd tweede, net voor Pierre-Louis Chovet.

De eerste Belg in het klassement is Ulysse De Pauw, die op de zesde plaats finishte. Ugo De Wilde startte vanaf de negende plaats, maar kwam net na De Pauw over de eindmeet en werd daarmee zevende. Niet veel later was het Esteban Muth die als negende finishte, zijn broer O’Neil volgt op plaats elf. Bapstiste Moulin werd vijftiende.

In het kampioenschap staat Caio Collet bovenaan, gevolgd door Ulysse De Pauw op twee en Ugo De Wilde op drie.

You may also like
In een notendop: FFSA GT – GT World – ELMS
ELMS Le Castellet: Mühlner Motorsport blikt vooruit op het weekend
ELMS Le Castellet: 42 wagens beginnen dit weekend aan hun seizoen
In een notendop: FFSA GT4, ADAC GT, DTM Trophy, Alpine Europa Cup, 24H Series