Home > Circuit > In een notendop: IMSA en DTM

In een notendop: IMSA en DTM

  • Lucas Auer start straks van op de eerste startplaats voor de tweede race van het Hongaarse DTM-weekend. Hij voert een kwintet Mercedes-AMG-rijders aan, met in volgorde Pascal Wehrlein, Paul Di Resta, Edoardo Mortara en Gary Paffett. Beste Audi-rijder is René Rast op de zesde plek, Timo Glock is is dan weer de beste Audi-rijder op plaats acht.
  • Eric Curran en Felipe Nasr (Cadillac DPi-V.R n°31) hebben de IMSA wedstrijd in Detroit gewonnen. In hun Action Express Racing – Cadillac waren ze sneller dan de Acura ARX-05 van Team Penske met Helio Castroneves en Ricky Taylor achter het stuur en de tweede Penske Acura ARX-05 van Dane Cameron en Juan Pablo Montoya. Acura won in GTD.
You may also like
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge
In een notendop: GT en DTM