Day

april 26, 2018

Snijers fit voor Wallonie

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Patrick Snijers was de winnaar van de allereerste rally van Wallonië, gereden in 1984. Eén jaar later...
Read More

Polo GTI R5 debuteert in WRC Spanje

Volkswagen heeft bekend gemaakt dat het debuut van de Polo GTI R5 zal plaatsvinden tijdens de Spaanse manche van het WK Rally, van 25 tot 28 oktober. De 200-kW (272 pk) sterke R5 is uiteraard gericht op de WRC2, naast de talloze regionale en nationale rallykampioenschappen.

Stemmen voor de Rally van Wallonië

Vincent Verschueren en Véronique Hostens moeten punten pakken in de Rally van Wallonië, zeker omdat Kris Princen niet meerijdt dit weekend. Vader en zoon Cracco staan beide aan de start van de Waalse klassieker, en ook Achiel Boxoen doet opnieuw mee. De drie heren starten elk met een Ford Fiesta R5 Evo.

Parijs goes green op zaterdag

Op zaterdag is het tijd voor de E-prix van Parijs, de tweede Europese wedstrijd van het Formule E-seizoen. De stad van de liefde maakt plaats in haar straten voor de elektrische eenzitters die erdoor zullen razen. Bij het organiseren van een E-prix komen echter heel wat wat voorbereidingen kijken…

Belgische stemmen voor WTCR in Hongarije

Dit weekend komen Denis Dupont, Frédéric Vervisch en Benjamin Lessennes in actie op de Hungaroring voor de tweede manche van WTCR. De eerste twee doen dat met een Comtoyou Audi RS3 LMS, Lessennes met een Honda Civic Type R TCR van Boutsen Ginion.

De European VW Fun Cup met Bourguignonsaus

Na de mistige Ardense bossen, zijn het de bloemen van de Bourgogne die de deelnemers aan de European VW Fun Cup opwachten. Naast de onzekere weersvoorspellingen voor de tweede manche van het seizoen, deelt de omloop in Prenois enkele gelijkenissen met het Circuit van Spa: snelle bochten en veel hoogteverschil.