Home > #Hoofdnieuws > Engelhart en Ineichen op pole, Vervisch vanaf acht in race 2 ADAC GT Masters

Engelhart en Ineichen op pole, Vervisch vanaf acht in race 2 ADAC GT Masters

De GRT Grasser Lamborghini Huracan van Rolf Ineichen en Christian Engelhart start later vandaag vanaf de pole in de ADAC GT Masters. Het duo zette een tijd neer van 1’23.362. De tweede GRT Grasser Lamborghini, die van Andrea Caldarelli en Mirko Bortolotti, start vanaf plaats twee. De Phoenix Audi R8 LMS met Jake Dennis en Oscar Tunjo achter het stuur zette de derde snelste chrono neer. De eerste Belg is Frédéric Vervisch, hij start vanaf de achtste plaats.

De Mercedes-AMG GT3 van Maximilian Götz en Markus Pommer start vanaf plaats vier, net voor de Mercedes van Lance David Arnold en Christopher Friedrich. De beste veertien chrono’s zijn allemaal sneller dan 1’24”.

Twee Belgen vanaf top tien

Frédéric Vervisch en Nikolaj Rogivue starten met hun Aust Audi vanaf de achtste plaats. Iets verder, op de tiende plaats, vinden we Dries Vanthoor terug met zijn teamgenoot Florian Spengler in de EFP Audi. Alessio Picariello en Christopher Mies vertrekken vanaf plaats vijftien met de Montaplast Audi. De laatste Belg is Adrien De Leener, zijn teamgenoot Klaus Bachler kwalificeerde op de negentiende plaats met de KÜS TEAM75 Bernhard Porsche 911 GT3.

De race vindt plaats om 13u08 later vandaag.

Foto © ADAC GT Masters

You may also like
In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open
GT MASTERS: Jules Gounon naar ZVO Racing
In een notendop: DTM Trophy, ADAC GT, Alpine Europa Cup
ADAC GT Oschersleben: Engelhart – Ammermüller kronen zich tot kampioen