Home > Circuit > In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open

In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open

  • TCR Europe – De tweede race van het weekend werd gewonnen door Viktor Davidovski in de Comtoyou Audi. Het podium werd verder aangevuld door Gavrilov (Cupra) en Oriola (Honda). De overige Audi van Comtoyou werden vierde en vijfde waarbij Girolami voor Coronel over de meet kwam.  (foto: © TCR Europe)
  • ADAC GT – Opnieuw ging de winst naar de Schubert Motorsport BMW M4 van Green-Krütten. De tweede plek was voor de andere Schubert BMW van Krohn-Catsburg. De derde plek was voor de Porsche van Engelhart-Güven. Dries Vanthoor eindigde vijfde in de Montaplast by Land Motorsport Audi.
  • GT Open – Nadat de McLaren het snelste was in de kwalificatie eerder vandaag won Optimum Motorsport ook de tweede race van het weekend. Het duo Moss-Osborne wist de Lamborghini van Gilardoni-Van Berlo en de Mercedes van Juffali-Christodoulou achter zich te houden. Laurent De Meeus (Ferrari) eindigde op een twaalfde plek algemeen, goed voor een derde plek in de AM-klasse. Street Art Racing (Aston Martin) werd vijftiende algemeen en vijfde in de AM-klasse.
  • GT Cup Open – Christopher Zöchling sleepte uiteindelijk de winst in de wacht. Nadat de Oostenrijker het stuur van Bashar Mardini overnam wist hij met de GDL Racing Porsche een groot gat te slaan naar de Q1 Trackracing Porsche van Schouten-Valkre die tweede eindigde. John De Wilde belandde in zijn Q1 Porsche net naast het podium, op een vierde plek. De Aston Martin Vantage GT4 van Street Art Racing eindigde op de zevende plek algemeen. Het duo Vandervelde-Vandierendonck (Porsche) finishte de race helaas niet.
You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast