Home > Circuit > Imsa, GT Open, ADAC GT, ELMS of Nürburgring?

Imsa, GT Open, ADAC GT, ELMS of Nürburgring?

Alsof ADAC GT, GT Open, ELMS en IMSA in de VS nog niet voldoende zijn, staat zaterdag op de grote Nürburgring ook de 6-uurs kwalificatierace voor de 24 Uur van de Nürburgring op het menu. De legendarische wedstrijd zelf staat op de agenda op 12 en 13 mei, voorafgegaan door een manche van het WTCR overigens.

Hoewel heel wat professionele GT-rijder dus in Oschersleben of elders zitten, kunnen liefhebbers van het betere GT-werk zaterdag hun hart ook op de Groene Hel ophalen. Wat dacht u van Rockenfeller-Fässler en Rast-Frijns (Audi), Martin-Thiim-Sorensen-Turner (Aston) of Catsburg-Tomczyk (BMW)? Van Belgische zijde is er dus alleen Maxime Martin in GT3 / SP9 op de Nürburgring, omdat de andere kleppers elders opdrachten hebben. Jean-Luc Behets (Porsche Cayman) is de enige ander landgenoot op de voorlopige deelnemerslijst.

You may also like
Abarth voor zesde jaar op rij officiële motorleverancier Italiaanse en Duitse F4-kampioenschappen
ADAC: sterke line-up voor Aston Martin in 24 Uur van Nürburgring
Munster sterk, Belgen knap in Duitse Opel Rallye Cup
In een notendop: F.Renault en ADAC F4