Home > Circuit > In een notendop: F.Renault en ADAC F4

In een notendop: F.Renault en ADAC F4

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

 • Formule Renault 2.0 Eurocup : Max Fewtrell op pole
  De Brit Fewtrell zorgde voor de pole in race 1 van morgen op het Franse circuit van Paul Ricard. Fewtrell was de snelste in groep A. Hij vertrekt voor de Chinese favoriet Yifei Ye (Kaufmann) en zijn R-Ace teamgenoot Victor Martins.
  De kwalificatiesessie werd opgedeeld in twee groepen. Onze landgenoot Max Defourny (MP Motorsport) haalde de vijfde tijd in zijn groep B. Hij vertrekt op de 10de plaats.
 • ADAC Duits F4 kampioenschap : Drie poles voor Zendeli
  De Duitser Lirim Zendeli haalde voor US Racing driemaal de beste startpositie voor het openingsweekend van de Duitse F4 op het cricuit van Oschersleben
  Voor race 1 haalde hij pole voor teamgenoot Mick Wishofer en Enzo Fittipaldi (Prema). David Schumacher (US Racing) start als zesde, net voor onze landgenoot Charles Weerts (Van Amersfoort)
  Voor race 2 start Zendeli voor Enzo Fittipaldi (slechts één duizendste achterop!) en titelaspirant Frederik Vesti (Van Amersfoort). Charles Weerts staat dan vierde op de grid.
  Voor race 3 dan tenslotte opnieuw een pole voor Lirim Zendeli, voor Mick Wishofer en Enzo Fittipaldi en David Schumacher. Weerts zal de laatste race van het weekend starten vanuit zevende stelling.

(foto: adac)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: FFSA GT – GT World – ELMS
IGTC – Kyalami: AKKA ASP Mercedes domineert de eerste dag
IGTC – Kyalami: race uitgesteld
In een notendop: GT