Home > #Hoofdnieuws > Munster sterk, Belgen knap in Duitse Opel Rallye Cup

Munster sterk, Belgen knap in Duitse Opel Rallye Cup

Afgelopen weekend werd de AvD Sachsen rally verreden, de derde manche van het Duitse rallykampioenschap, meetellend ook voor de Open Rallye Cup. Grégoire Munster werd knap tweede en doet met zijn podium een goede zaak in het kampioenschap.

Het duo Munster-Jalet diende maar 38 seconden toe te geven op de winnaar, Lundberg-Arhusiander. “Ik ben erg tevreden, we hebben een knappe rally gereden en doen ook nog eens een goede zaak in het kampioenschap”, aldus de zoon van Bernard Munster. De exacte stand in het kampioenschap, was nog niet beschikbaar.

Delhez-Bollette werden mooi vierde, terwijl de rookies Kerkhove-Govaerts prima op een tiende plaats aantikten. De AvD Sachsen rally was de tweede van acht proeven voor het sterk bezette merkenkampioenschap.

De algemene zege was overigens voor Rovanperä/Halttunen in een Skoda.

You may also like
WRC Monte-Carlo: Munster en Louka goed voorbereid
Beeld van het weekend: en de laatste zege is voor Munster!
Rally: Munster nog een laatste maal in 2019
Abarth voor zesde jaar op rij officiële motorleverancier Italiaanse en Duitse F4-kampioenschappen