Home > Electric > Nico Rosberg test Formule E Gen 2-wagen in Berlijn

Nico Rosberg test Formule E Gen 2-wagen in Berlijn

Nico Rosberg trakteert de Formule E-fans in Berlijn op de eerste openbare demonstratie van de Gen 2-wagen. De Duitse ex-Formule 1-kampioen neemt op 19 mei plaats in het zitje van de gloednieuwe generatie elektrische eenzitters net voor de E-prix van Berlijn. Rosberg zal de wagen tien minuten testen op het stratencircuit in de Duitse hoofdstad. Daarmee bevestigt hij ook zijn investering op lange termijn in de Formule E. De Gen 2 maakt volgend seizoen haar debuut in de elektrische racerij.

Foto © Formule E

You may also like
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten
Formula E India: alles wat u moet weten voor de race dit weekend