Home > #Hoofdnieuws > Mercedes sponsort Formule E in Europese E-prix

Mercedes sponsort Formule E in Europese E-prix

Het nieuwe Mercedesmerk ‘EQ’ voor elektrische wagens sponsort de Europese manches van het Formule E-kampioenschap in 2017-2018. Mercedes is voorlopig nog geen participerende constructeur in Formule E, maar wordt dat vanaf volgend jaar wel. De eerstvolgende race is de CBMM Niobium Rome E-prix presented by Mercedes EQ. Daarna volgen E-prix in Parijs, Berlijn en Zürich. Het is de eerste keer in zestig jaar dat circuitracing terugkeert naar Zwitserland.

Foto © Mercedes EQ

You may also like
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten
Formula E India: alles wat u moet weten voor de race dit weekend