Day

maart 22, 2018

Gilles Magnus test WRT Audi R8 GT3

Gilles Magnus, één van de eenzittertalenten van ons land, testte deze namiddag de WRT Audi R8 GT3 op Circuit Zolder. "Ik ben blij met de mogelijkheid die WRT me gaf", aldus de jonge Antwerpenaar. "En wat een machine die Audi R8!"

De Porsche GT3 Cup Benelux steunt jonge talenten

De Porsche GT3 CupBenelux startte vorig jaar met een eigen junior programma. Die eerste editie werd gewonnen door de 19-jarige Turk Ayhancan Güven, maar die laatste zien we hoogst waarschijnlijk dit seizoen in de TCR Europe aan het werk. Toch gaat de Benelux-organisatie verder.

VGL Racing: meer wagens, meer piloten, meer titelkansen

VGL Racing start het Belcar Endurance Championship met een verbeterd recept voor hun Saker RapX. In het Antwerpse VGL-atelier staat er naast de #12 Saker RapX nog een Saker, Evil Evie. Ze zijn allebei volledig klaar voor de 24 Hours of Zolder 2018. Ook in de VW Fun Cup schakelt het team een wagen in.

Aftellen naar de start van F1 2018: Mercedes

Op 25 maart is het eindelijk weer zover: de start van het 2018 Formule 1-seizoen in Melbourne. Aftellen naar de aanvang van de koningsklasse doen we bij Autosportwereld.be aan de hand van een voorbeschouwing per team. Met op de laatste dag van deze reeks: Mercedes.

Jarige Vandoorne kijkt uit naar Australië

Komend weekend gaat in Melbourne het nieuwe Formule 1-seizoen van start. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne, die een dag na de race 26 jaar wordt, kijkt ernaar uit om het potentieel van de nieuwe Mclaren MCL33 te ontdekken.