Day

maart 7, 2018

SRT is back in GT-racerij!

Het team SRT uit Merchtem is jarenlang een topper geweest in de nationale en internationale GT-racerij. Onder meer twee zeges in de 24 Uur van Zolder met Corvette en successen in FIA GT en het WK GT1 sieren het palmares van het team van vader en zoon Selleslagh

Neuville als WK-leider naar Mexico

Uiteraard is niet de aanwezigheid van Sébastien Loeb in Mexico voor ons het belangrijkste nieuws van de komende derde manche van het WRC, maar wel dat een Belg als enige WK-leider aan de wedstrijd start. Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul wacht in het Midden-Amerikaanse land echter geen makkelijke opdracht, want zij zullen vrijdag de rally moeten openen.

2018 voor Jacques Duyver

Jacques Duyver bezorgde ons land afgelopen seizoen een titel in de Blancpain GT Series 'Am' en een zege in diezelfde klasse in de 24 Uur van Spa.

Ricciardo breekt baanrecord op de zesde testdag

Daniel Ricciardo (Red Bull) was andermaal de snelste tijdens de wintertests in Barcelona. De Australiër brak in een van zijn 165 rondjes vandaag het officieuze baanrecord van het Circuit de Barcelona-Catalunya dat Felipe Massa in 2008 neerzette.

SsanYong met e-SIV EV concept

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Het Koreaanse merk is zeer bedrijvig aan de slag op het Geneefse autosalon. Naast de Musso kwam...
Read More