Home > #Hoofdnieuws > 2018 voor Jacques Duyver

2018 voor Jacques Duyver

Jacques Duyver bezorgde ons land afgelopen seizoen een titel in de Blancpain GT Series ‘Am’ en een zege in diezelfde klasse in de 24 Uur van Spa. De Antwerpenaar blijft Ferrari en Kessel trouw, maar rijdt meer à la carte in 2018. “Ik heb dit seizoen een ander programma, mogelijk zonder een volledig kampioenschap en dat heeft alles met mijn werk te maken”, vertelt hij aan autosportwereld.be. “Maar mogelijke alternatieven zijn de GT Sports Club in Spa, Le Mans in de Michelin Cup en bijvoorbeeld een race als de Gulf 12 Hours. Mijn doel op termijn is toch om eens deel te nemen aan de 24 Uur van Le Mans. Definitief is het allemaal nog niet en ik heb mogelijk nog aanpassingen in functie van mijn beschikbaarheid.

You may also like
FIA WEC: ook Peugeot wil succes dit seizoen
Le Mans Cup: Brent Verheyen met Haegeli by T2 Racing
FIA WEC: Isotta Fraschini laat Hypercar zien
FIA WEC 2023: WRT, Sarah Bovy en Ulysse De Pauw tekenen present