Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: Dubourg en Treluyer winnen op Isola 2000

Trophée Andros: Dubourg en Treluyer winnen op Isola 2000

Vrijdag 12 en zaterdag 13 januari was de Trophée Andros te gast op Isola 2000 voor alweer de vierde meeting van het seizoen 2017-2018. Op vrijdag was de Fransman Jean-Baptiste Dubourg (Renault Captur) voor DA Racing de snelste in de eerste koers in de klasse Elite Pro. In diezelfde klasse was op zaterdag het Belgische team Comtoyou Racing aan het feest dankzij de Fransman Benoit Treluyer die met zijn Audi het hele pak achter zich wist te houden. Ook in “Elite” mocht Comtoyou op zaterdag vieren met Lionel Daziano (Audi).

Opmerkelijke gastrijders waren er in de electrische klasse met de Duitser Timo Scheider, in 2017 actief in het WK Rallycross, en de Franse wielrenner Warren Barguil. Scheider eindigde als 7de op vrijdag en als achtste op zaterdag. Barguil was tweemaal tiende en laatste.

In de klasse Elite Pro staat Jean-Baptiste Dubourg aan de leiding met nog drie meetings te gaan. Eddy Benezet leidt in de klasse Elite.
Volgend weekend reeds houdt de Trophée Andros halt in Serre Chevalier.

(foto Trophée Andros – B.BADE)

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend