Home > Electric > Divers > Trophée Andros: Dubourg kampioen

Trophée Andros: Dubourg kampioen

In Val Thorens werd dit weekend het slotweekend afgewerkt van de Trophée Andros 2020-2021. Voor deze gelegenheid werden drie wedstrijden verreden.

Foto’s: © Bruno Bade/Trophée Andros

Het was de Fransman Jean-Baptiste Dubourg die als leider naar Val Thorens kwam. Met twee overwinningen op drie wedstrijden wist hij met zijn Renault Zoé van DA Racing zijn titel in Elite Pro nog meer glans te geven. Dubourg was de beste in de eerste en de tweede wedstrijd. In de afsluitende wedstrijd was de winst voor Nathanaël Berthon waarbij Dubourg tweede werd. Berthon (Peugeot e208) wordt derde in de eindklassering en Aurélien Panis is vice kampioen.

In de klasse Elite is de titel voor Sylvain Pussier met zijn Peugeot e208. Pussier won de eerste en de derde wedstrijd, de tweede wedstrijd was voor Clémentine Lhoste (Peugeot 208).

Ook onze landgenoot Enzo Ide was opnieuw actief in de Trophée. Een vierde plek in de slotwedstrijd in de klasse Elite werd zijn beste resultaat met een “Nice Metropole”. Een andere opvallende aanwezige was Sébastien Loeb. Die nam deel in de klasse Elite Pro met als beste resultaat een negende plek.

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
WK en Euro RX: Kristoffersson wint op zaterdag in Spa
WK en Euro RX: Kobe Pauwels kampioen in RX3, Enzo Ide wint in RX1, Niclas Grönholm wint in World RX
WK en Euro RX: Kristoffersson wint op zaterdag, Ide leidt in Euro RX1, Pauwels tweede in Euro RX3